Vi brinner

av | aug 16, 2019 | Blogg, Invono One, Nyhet

 

Vi brinner för startups och andra SMARTA bolag som vill utvecklas. Entreprenörer och eldsjälar som utmanar trångsynthet och som ogillar begrepp som ”så har vi alltid gjort”. Eller som ser nya möjligheter i ett föränderligt samhälle och skapar SMARTA lösningar.

Vi brinner för investerare och andra SMARTA människor som gör det möjligt för bolagen/entreprenörerna att utvecklas. Att testa innovativa idéer och skapa fler svenska bolagsframgångar på nationell och internationell nivå.

Vi brinner för ordning-och-reda. Inte byråkrati utan enkla digitala lösningar som skapar snabbhet, flexibilitet och i längden spar tid. Tid som utnyttjas till värdeskapande utveckling i bolagen.

Vi brinner för transparens. Vi tror – nej vi vet – att det skapar delaktighet, trovärdighet och engagemang. Oavsett om det gäller transparens mot ägare, presumtiva investerare, kunder eller personal.

Vi brinner för våra kunder. Att få vara med ett bolag på deras digitala transformationsresa och hjälpa dem arbeta SMARTARE. Från Investment Readiness till Exit Readiness. Eller kanske bara genom att förenkla vardagen. Att se stoltheten och tryggheten hos en investerare som kan överblicka alla de bolag hen är engagerad i tack vare att bolagen valt att vara SMARTA.

Vi är eldsjälar som brinner för det vi gör.

INVONO One™

Inlogg med BankID. Digital Aktiebok . Dokument och datarum med avtalsfunktionalitet och e-signering . Enkla- eller Smarta möten med e-signering . Uppgifter, påminnelser och att-göra-listor. Kom snabbt igång med ett gratiskonto!

Mitt Kontor  ⋮

Logga in med BankID och överblicka alla dina engagemang!

Möten  ⋮

Digitala funktioner för alla steg i styrelsens och ledningens mötesprocess.

Ägande  ⋮

Bolaget skapar en digital aktiebok och bjuder in aktieägarna att ta del av den och relevanta dokument.

Uppgifter  ⋮

Alla dina-, styrelsens- och teamets uppgifter på ett och samma ställe!

Dokument  ⋮

Datarum för avtal, rapporter, mötesmaterial och annan viktig dokumentation.

E-signering  ⋮

E-sinering av dokument och protokoll. Säkert, snabbt och enkelt.