MINA DOKUMENT

Utbildning PRAGMATISK KAPITALANSKAFFNING till onoterade bolag

STOCKHOLM

31 augusti -23

MALMÖ

22 augusti -23
12 september -23

GÖTEBORG

29 augusti -23
26 september -23

Din privata lagringsyta

Spara alla typer av privata dokument i INVONO One. Då är de säkert lagrade bakom ett lösenordsskydd och lätta att komma åt 

Kopiera bolagsdokument

Som aktieägare i ett portföljbolag finns det dokument som bolaget väljer att låta dig ta del av. Dessa kan du enkelt kopiera över till Mina personliga dokument.

Samlad information

När du som investerare väl börjat använda de olika funktionerna i INOVONO One kommer du säkert också att vilja samla dokumentation kring dina investeringar på samma ställe. Oavsett om portföljbolagen använder INVONO One eller inte så är det enkelt att samla dokument och pitchar som är kopplade till dina investeringar.

Du kan antingen ladda upp dem själv eller kopiera dokument från de portföljbolag du är aktieägare i och som finns hos INVONO One.

Personliga dokument

Under din privata lagringsyta Mina dokument kan du lagra alla typer av dokument. De är då säkert lagrade genom ditt lösenordsskydd. Det kan vara olika typer av viktig dokumentation, avtal, emissionsmaterial etc. Det är bara du som kan radera dessa till skillnad från de dokument som ett bolag delar med dig.

Bolagsdokument

Är du aktieägare i ett portföljbolag så ser du under bolagets modul Dokument de dokument de valt att låta aktieägarna ta del av. Om bolaget raderar ett sådant dokument så har du ej längre tillgång till dokumentet. Du kan därför välja att kopiera över dokument du vill ha full kontroll över, till din personliga lagringsyta Mina dokument.

INVONO ONE.
Plattformen för dig som investerare!

Boka en demo eller skapa ett gratis konto och kom igång redan idag.

Investeraren och INVONO One

Mitt kontor

En inloggning till dina bolagsengagemang
och överblick över dina investeringar

Min portfölj

Din depåtjänst för de onoterade portföljbolag som du har investerat i.

Mitt dealflow

Skapa ett relevant flöde av potentiella målbolag att investera i.

Captable+

En avancerad CapTable+ som visar information om det valda portföljbolaget i nio olika flikar.

Mina Dokument

Dina personliga dokument