Acke Salem ny i styrelsen

av | okt 14, 2019 | Blogg, Nyhet

Vi är glada att hälsa Acke Salem välkommen till Invonos styrelse.

Acke är en mycket duktig entreprenör med kompetenser som adderar bra till vårt fantastiska team. Jag citerar Acke med dessa ord: -”jag har betalt flera hundra tusen för utbildningar jag gått, genom att investera i Invono får jag möjligheten ingå i ett fantastiskt kompetent team och eventuell avkastning på investeringen blir ett plus i kanten”.

Det första Acke lärde mig var att skryta mer med vårt team. Jag tror att vi generellt sett är lite för mycket ”jante”. Det är slut på det nu, så tack Acke! Jag är stolt över vårt team och vår kompetens och vad vi lyckas att skapa med vår gemensamma energi och jag skall bli bättre på att berätta det internt och för resten av världen.

Torbjörn Lindgren, Grundare | VD


 

Acke Salem Grundare och VD på Edument, involverad i ett flertal bolag inom mjukvara, Dator-spel, Utbildningar och Konsulter, Har ett starkt engagemang i regionen samt en bred teknisk bakgrund.

Det skall bli fantastiskt givande att bli en del av Invonos starka Team, min primära måttstock när jag involverar mig i företag är människorna bakom, Invono består av ett gäng extremt meriterade Affärsmän, Utvecklare och Innovatörer som har kommit långt med att skapa en stark teknisk lösning som löser olika segments problem detta i kombination med en snygg paketering.

Acke Salem Grundare och VD Edument

Smarta bolag och investerare
använder INVONO One

Boka en demo eller skapa ett konto och börja redan idag.

INVONO One™

Inlogg med BankID. Digital Aktiebok . Dokument och datarum med avtalsfunktionalitet och e-signering . Enkla- eller Smarta möten med e-signering . Uppgifter, påminnelser och att-göra-listor. Kom snabbt igång med ett gratiskonto!

Mitt Kontor  ⋮

Logga in med BankID och överblicka alla dina engagemang!

Möten  ⋮

Digitala funktioner för alla steg i styrelsens och ledningens mötesprocess.

Ägande  ⋮

Bolaget skapar en digital aktiebok och bjuder in aktieägarna att ta del av den och relevanta dokument.

Uppgifter  ⋮

Alla dina-, styrelsens- och teamets uppgifter på ett och samma ställe!

Dokument  ⋮

Datarum för avtal, rapporter, mötesmaterial och annan viktig dokumentation.

E-signering  ⋮

E-sinering av dokument och protokoll. Säkert, snabbt och enkelt.