Kapitalanskaffning

Vi brinner för startups! När Invono grundades så var det utifrån ett investerarperspektiv med en vision om att hjälpa unga bolag att bli mer strukturerade och mogna för att klara sin långsiktiga resa. Under de år vi engagerat oss som affärsänglar i onoterade bolag så identifierades olika förbättringsmöjligheter hos både entreprenörer och investerare. I denna problematik så föddes idén till Invono som står för INVesterare och ONOterat.

Investerarnätverk


Vi har byggt upp ett investerarnätverk bestående av c:a 450 investerare av blandad karaktär – affärsänglar, fonder, family offices, investment- och riskkapitalbolag. I november 2018 beslöt vi oss för att fokusera helhjärtat på vår plattform för bolagsstyrning – INVONO One.

Även om vi inte längre arbetar aktivt med kapitalanskaffningar så ligger det i vårt DNA att hjälpa unga bolag att hitta kapital. Att söka kapital är en snårig resa och tar ofta månader av hårt arbete, inte minst från grundarna som egentligen borde fokusera på att bygga bolag.

 

Kostnadsfri exponering


Vi erbjuder därför våra kunder i Invono One att exponera sig kostnadsfritt mot vårt investerarnätverk när det är dags för nyemission. För att säkerställa en viss Corporate Housekeeping kräver vi dock att samtliga bolag har lagt upp sin aktiebok och bolagsformalia i INVONO One – två moduler som är gratis för samtliga bolag.

Plattformen skapar stora mervärden för både investerare och entreprenörer genom funktioner kring ägaradministration, dokumenthantering/datarum, styrelse- och ledningsmöten, uppgiftshantering, e-signering m.m. Läs mer om Invono One ➜

Det är ingen garanti att kapitalsökande bolag får in kapital från vårt investerarnätverk utan se det som ett komplement till det arbete ni gör för att hitta kapital. I formuläret nedan finns ett antal frågor som ni behöver besvara för att vi ska kunna bedöma om vi tror att ert bolag är rätt för vårt investerarnätverk.

Samtliga bolag som fyller i formuläret får svar från oss och kan vi inte hjälpa just er så försöker vi alltid hjälpa till genom att rekommendera andra aktörer på marknaden som vi tror är rätt för er. Kommer bolagen från någon av våra partners nedan så garanterar vi exponering mot vårt investerarnätverk.

Våra partners

Connect Sverige

Genom Connect får tillväxtföretag unika möjligheter att testa och presentera sina idéer på marknaden, få värdefulla råd och kontakter som också ger möjlighet att söka kapital.

Smile Incubator

Smile Incubator hjälper entreprenörer och företag i tidig fas att utveckla och kommersialisera nya idéer inom Life Science, Medtech, Pharma och Healthtech.

Ideon Innovation

Ideon Innovation är ett växthus för nya idéer där vi hjälper nystartade företag att växa till sina drömmar. Vi är belägna mitt i Ideon Science Park i Lund – en vårdande miljö för innovation och samarbete. 

Hetch

HETCH tillhandahåller ett ekosystem för att öka innovation och tillväxt. Tillsammans med etablerade företag, snabbväxande teknikföretag och nystartade företag skapar vi en bra blandning för kunskapsdelning. 

Think Accelerate

Vi är specialiserade på att hjälpa entreprenörer att bygga sina första prototyper och få de första viktiga användarna. Think gör dig redo att prata med investerare för att ta din startup till nästa nivå.

Formulär kapitalanskaffning

Vi kommer att behandla de uppgifter du lämnar i enlighet med vår
Integritetspolicy.

INVONO One

Inlogg med BankID. Digital Aktiebok . Dokument och datarum med avtalsfunktionalitet och e-signering . Enkla- eller Smarta möten med e-signering . Uppgifter, påminnelser och att-göra-listor.

Kom snabbt igång med ett gratiskonto!

Mitt Kontor  ⋮

Logga in med BankID och överblicka alla dina engagemang!

Möten  ⋮

Digitala funktioner för alla steg i styrelsens och ledningens mötesprocess.

Ägande  ⋮

Bolaget skapar en digital aktiebok och bjuder in aktieägarna att ta del av den och relevanta dokument.

Uppgifter  ⋮

Alla dina-, styrelsens- och teamets uppgifter på ett och samma ställe!

Dokument  ⋮

Datarum för avtal, rapporter, mötesmaterial och annan viktig dokumentation.

E-signering  ⋮

E-sinering av dokument och protokoll. Säkert, snabbt och enkelt.