Support

Guider att ladda ner.
Länkar till guider i vårt Hjälpcenter.

Guider att ladda ned

Skapa ett Personkonto

Med ett Personkonto i INVONO One™ får du tillgång till modulen Mitt Kontor – en personlig area där du har översikt över de bolag som du är delaktig i på ett eller annat sätt och som använder INVONO One.

Ladda ned guide som PDF

Länk till guide i vårt Hjälpcenter

Mitt kontor – fokus aktieägare

Mitt kontor är din personliga plats i INVONO One. Du loggar in med BankID och väl inne har du tillgång till uppdaterad information om ditt ägarskap i alla de bolag du har investerat i och som har sin digitala aktiebok i INVONO One.

Ladda ned guide som PDF

Länk till guide i vårt Hjälpcenter

Bjud in aktieägare

När du har skapat en aktiebok och lagt upp relevant dokumentation för aktieägarna i INVONO One™ är det dags att bjuda in dem så att de kan ta del av informationen. Klicka och öppna/spara PDf-filen för att se vårt exempel.

Ladda ned guide som PDF

Länk till guide i vårt Hjälpcenter

Interaktiva Guider

Eller interaktiva presentationer om man så vill. Du läser i egen takt och klickar fram nästa bild när du är klar. Eller bakåt om du vill läsa en gång till. Klicka på bilden för att starta eller på länken under bilden för att ladda ned guiden som PDF-fil.

Hjälpcenter och support on-line

I vårt Hjälpcenter hittar du information och artiklar om hur du använder INVONO One. Du kan antingen fritextsöka eller hitta artiklar grupperade efter användare eller modul.

I Hjälpcentrat kan du även skicka in frågor till vår support.

Länk till Hjälpcenter

 

Några direktlänkar

Skapa ett personkonto

Vad är Personkonto och Bolagskonto?

Vad finns i Mitt Kontor – fokus aktieägare

Investera via ett Bolag