Konsulttjänster

Finans, juridik, marknadsföring och teknik (IT)

Våra erfarna medarbetare
gör troligtvis jobbet både snabbare och billigare!

Entreprenörer bör koncentrera sig på det de gör helst (och bäst!), utveckla sina affärsidéer och bolag utan att bli distraherade av allt för mycket runt omkring sig. Därför erbjuder vi konsulttjänster inom fyra områden: teknik (IT), juridik, marknadsföring och ekonomi. Våra mycket erfarna medarbetare gör troligen jobbet både snabbare och billigare!

Ekonomi

Förutom vår kapitalanskaffningstjänst som erbjuds som en separat tjänst åtar vi oss också bokföringstjänster som inkluderar specialrapporter för investerare, vid sidan av de traditionella rapporterna, såsom års- och kvartalsrapporter.

Marknadsföring

Inom marknadsföring och kommunikation kan vi erbjuda tjänster både på bredden och djupet. Vår övertygelse är dels att bolag tidigt skall börja bygga sitt varumärke och dels kommunicera med sina första och viktigaste kunder, dvs. investerarna. Tjänster som vi hjälper till med sträcker sig från författande av ett investeringsmemorandum (IM) och introduktionsfilmer till diverse kampanjer, presentationer eller produktbroschyrer.

Teknik (IT)

Idag hör IT till de absolut viktigaste bitarna i pusslet men det är också här det kan gå väldigt fel.  Kunder förväntar sig en modern och stabil miljö och framför allt säkerhet för att nå stabilitet.  Vi har ett team som kan spjutspetsteknologi och erbjuder tjänster över hela området, från design och strategi för hemsidor till breda IT lösningar som passar för just ditt företag.  Om du har ett befintligt IT system, glöm inte att låta testa det av en extern enhet som kan gå in och utföra en bred due diligence på dina system!

Juridik

Väldigt få grundare eller medarbetare har en bakgrund inom juridik. Vi erbjuder därför affärsjuridiska tjänster gällande bland annat de flesta avtalstyper ett bolag behöver i ett tidigt skede, inklusive sekretessavtal, aktieägaravtal, optionsavtal och partneravtal. Dessutom hjälper vi till med patent-, mönster-, domännamns- och varumärkesansökningar.