Invono ingår samarbete med ängelnätverket Connect

av | okt 9, 2019 | Blogg, Invono One, Nyhet, Samarbete

 

Glädjande kan vi berätta att Invono och Connect har ingått ett samarbete kring vår plattform – INVONO One. Tillsammans ska vi göra ytterligare en ansats mot att hjälpa unga startups att bli mer mogna och förberedda för externt kapital.

”Invono är sedan ett par år tillbaka partner till Connects investerarnätverk och vi fördjupar nu det samarbetet genom att Connect erbjuder implementering av vår plattform för bolagsstyrning till deras kapitalsökande bolag. Vi brinner för att hjälpa unga bolag att bli mer strukturerade och skapa ordning och reda. Connects investerare kommer få ett stort mervärde genom användandet av Invono One där plattformen hjälper till med transparens, delaktighet och kommunikation för investerarna.”

Jacob Frick, Försäjningschef, Invono

 

”Invono One borde vara förstahandsalternativet för grundare och delägare av bolag med ambitioner att nå längre. Connect har lång erfarenhet av att göra startups investment ready samtidigt som vårt affärsängelnätverk vill jobba smart med sina investeringar. Plattformen skapar effektivt ”ordning och reda” vilket lägger grunden för värdeskapande och goda relationer under tillväxtresan.”

André Johansson, VD Connect Sverige, region syd

Följ dina innehav i onoterade bolag

Boka en demo eller skapa ett konto och börja redan idag.

INVONO One™

Inlogg med BankID. Digital Aktiebok . Dokument och datarum med avtalsfunktionalitet och e-signering . Enkla- eller Smarta möten med e-signering . Uppgifter, påminnelser och att-göra-listor. Kom snabbt igång med ett gratiskonto!

Mitt Kontor  ⋮

Logga in med BankID och överblicka alla dina engagemang!

Möten  ⋮

Digitala funktioner för alla steg i styrelsens och ledningens mötesprocess.

Ägande  ⋮

Bolaget skapar en digital aktiebok och bjuder in aktieägarna att ta del av den och relevanta dokument.

Uppgifter  ⋮

Alla dina-, styrelsens- och teamets uppgifter på ett och samma ställe!

Dokument  ⋮

Datarum för avtal, rapporter, mötesmaterial och annan viktig dokumentation.

E-signering  ⋮

E-sinering av dokument och protokoll. Säkert, snabbt och enkelt.